The Money-Saving Under-Achievement - Turn Loose The Parsec.

Köpa en longines i present

Det är alltid kul att köpa presenter till vänner man tycker om och det är extra kul om man kan skaffa dom något som dom själva inte skulle köpa eller lägga pengar på men som man verklige tycker att dom förtjänar och att dom skulle passa att ha det.
Det kanske är dags att köpa en longines klocka till sin partner eller bästa vän. Man kan gå in och kolla på http://www.mywatch.nu/longines för att se vilka modeller som finns och vilken som skulle passa ens vän bäst.

Kul med nya modeller

Det är ju kul när det kommer nya modeller och nya klockor så att man hela tiden har nya saker att dregla efter. Ja det finns så mycket fina klockor och det är ju härligt det är som små konstverk. Min man är en expert på klockor och tycker att det är jätte kul att läsa på om det och att se hur dom fungerar och vad det är som gör att dom är så speciella och så vidare. Ja innan så viste jag inte så mycket om klockor och tyckte inte att det var det roligaste att läsa om men det är faktiskt väldigt intressant och det är ju häftigt hur dom är gjorde och hur dom fungerar och det är ju i så fian material också.
Ja man lär sig hela tiden och det finns alltid nya saker som man kan lära sig och som skulle var akut att kunna lite mera om. Ja det gäler att kolla upp och se vad det är man kan lära sig av dom olika sakerna som finns. Ja det är kul med prylar och det kommer hela tiden nya prylar som kan vara lite intressant att lära sig mer om och som man kan ge bort i present till andra som man tycker om.